Просмотр полной версии : Доставка квітів
tanyatet
13.08.2026, 12:26
Чи хтось із вас, можливо, замовляв у Полтаві квіти у квітковій майстерні Light Wood? Мені дуже хочеться замовити у них, оскільки сподобалося кілька букетів. А мені незабаром доведеться дарувати квіти. Може, ви мені підкажете, чи варто у них замовляти, чи все-таки ні?
Якщо чесно, мені здається, що у них квіти Полтава (https://ua.lightwood.store/) найякісніші, найсвіжіші і, що найголовніше, за адекватною ціною. Якщо ви хочете замовити гарні букети квітів, то флористи без проблем їх для вас зберуть. А акуратні кур’єри зможуть швидко їх доставити. Якщо ви хочете, щоб квіти довго простояли, сміливо звертайтеся до цієї квіткової майстерні. Адже у них зріз обробляють живильним розчином для продовження свіжості. Загалом, я вам рекомендую спробувати замовити, так ви зможете зрозуміти, якої якості тут квіти. А так, я сама тут замовляю і нічого поганого про квіти та обслуговування сказати не можу. Обов’язково спробуйте замовити — вам точно сподобається тут купувати.