PDA

Просмотр полной версии : Доставка квітів

Птичка
07.11.2025, 10:52
Добрий день! Я не думала, що в Полтаві є проблема з квітами в капелюшних коробках. Звичайних букетів дуже багато в квіткових магазинах, а ось в капелюшних коробках немає. Може, ви мені підкажете, де можна купити такі квіти? Буду вам дуже вдячна за інформацію і рекомендацію.

tanyatet
07.11.2025, 13:00
Добрий день, я вам рекомендую звернутися до квіткового магазину Light Wood. У них насправді пропонуються найкращі квіти Полтава (https://ua.lightwood.store/) і навіть у капелюшній коробці вони теж є. Якщо вам потрібне якесь індивідуальне замовлення, то це теж взагалі не проблема, тому що флористи з великим досвідом можуть зібрати вам абсолютно будь-який букет і навіть у капелюшній коробці. Якщо чесно, мені дуже подобається отримувати букети в капелюшній коробці, тому що не потрібно шукати вазу, куди їх поставити. Вони в коробці дуже добре виглядають, ще хочу відзначити, що за своїми властивостями квіти в капелюшній коробці нітрохи не гірші. Тому що використовуються найсвіжіші квіти і тому вони стоять дуже довго, не менше, ніж звичайні квіти.

Яндекс.Метрика